Formålsdrevet Ledersparring

Eksklusiv sparring til at implementere det formålsdrevne og meningsledende mindset helt ud i den praktiske dagligdag i jeres organisation.

 • Er I begejstrede for principperne bag Den Nye Tids Arbejdsliv og det formålsdrevne lederskab?   
 • Vil I sætte jer i føresædet og arbejde for jeres formål i alle opgaver - og dermed gøre dem mere intressante og meningsfulde?   
 • Er I opsatte på at få en genvej til at få engagerede medarbejdere med gnist i øjnene, og få målbart bedre resultater med de kompetencer I allerede har ved at kombinere dem på nye måder?   
 • Har I brug for hjælp til at komme fra A til B med at skabe de rammer, der gør det muligt at udleve det?

OG

 • Vil I benytte genvejen, styre sikkeret uden om forhindirnger og øge jeres chancer for succes gennem meingsfuld handling, fordi I løbende får afklaret jeres spørgsmål og blive guidet på rette vej?

 

"Formålsdrevet Ledersparring"  er et eksklusivt klippekort-forløb for ressourcestærke, nytænkende og udviklingsorienterede ledere og HR-chefer, der vil supporteres i - trin for trin - at implementere det formålsdrevne mindset.

Forløbet er en kombination af coaching, sparring og rådgivning - fyldt med inspirerende metaforer, cases og redskaber, der matcher netop jeres organisation.

 

"Jeg har haft stor glæde af mine sessioner med Jette og føler virkelig, at de har boostet min personlige og faglige udvikling. Det er fantastisk værdifuldt at tale med et menneske, som på samme tid evner balancen mellem at anerkende, rumme og forstå, og samtidigt omsorgsfuldt formår at skubbe på, og dermed sikre udvikling, engagement og stræben mod nye og højere mål. Jette formår at skabe en stemning, hvor man fra første minut oplever nærvær og fokus og hun har været - og er- en fantastisk kompetent sparringspartner og "klippe" for mig- og jeg kan varmt anbefale hende!".

Dorte Nygaard, Sektionsleder Trafikafdelingen, Københavns Lufthavne.

 

Med "Formålsdrevet Ledersparring" får I:

 • Et refleksionsrum, der giver jer overblik og klarhed i en travl hverdag - og oplevelsen af at være kompetente   
 • En struktureret proces, der tager afsæt i de enkelte lederes udfordringer og ønsker, OG fører jer sikkert i mål   
 • Enkle, konkrete, formålsdrevne ledelsesredskaber, som gør implementeringen hurtigere og nemmere   
 • Sparring på anvendelsen af ledelsesredskaber, der gør oversete ressourcer til værdifulde bidrag   
 • Assistance til at lukke luften ud af forhindringer   
 • Inspiration og oplagte ideer til nye, værdiskabende tiltag   
 • En konkret og overskuelig handleplan med de tre næste skridt I nemt kan tage, til vi mødes igen.

 

"Jette Bülck har givet os værktøjerne til at finde ud af, hvad der er det rigtige for os og viden om, hvordan vi skal gøre det. Vi er som virksomhed og ledere kommet på rette hylde, hvor vi laver det, vi gerne vil og brænder for. Det kan helt uomtvisteligt ses på bundlinjen"

Lars Pedersen, Administrerende Direktør, InetDesign

 

Sådan er "Formålsdrevet Ledersparring" bygget op:

Forløbet består af 10, 20 eller 30 sparringsmøder á 1½ times varighed, og sessionerne planlægges efter aftale og behov - ofte i et flow med 3-4 uger mellem hvert sparringsmøde.

Formen er et professionelt partnerskab, der tilpasses den enkelte leder/ledergruppe. I har den fulde opmærksomhed fra en ankerperson, der hele tiden ser tingene i et større perspektiv, og som stiller værkstøjskassen på vid gab.

Investering

 • 10 sessioner á 1½ time Kr. 25.000,- plus moms.   
 • 20 sessioner á 1½ time Kr. 50.000,- plus moms.
 • 30 sessioner á 1½ time Kr. 75.000,- plus moms.

Prisen dækker over 1½ times intensiv ledersparrings-møder med deltagelse af op til 3 ledere pr. session. Det valgte forløb faktureres ved booking af klippekort.

Book "Formålsdrevet Ledersparring" ved at sende navn, adresse og evt. EAN.nr i en mail til Post@JetteBülck.dk med angivelse af det ønskede forløb.

Brug for hands-on sparring? Ring til mig på T: 5152 8905 og få en uforpligtende snak om klippekortet.