Ann Iversen

”Jeg havde en gammel drøm om at blive selvstændig og havde måske nok fat i halen af ét eller andet, jeg kunne tænke mig at lave. Men jeg fik aldrig handlet på det og havde ikke et klart billede af mit præcise fundament og budskab.

Jeg var på barsel og var klar over - og klar til - at der skulle “ske noget” karrieremæssigt, og derfor ville jeg gøre noget ved det.

Vores første møde i København var en stor oplevelse for mig. Det føltes virkelig stort at blive set og få spejlet mit unikke bidrag tilbage; at Jette satte ord på det, jeg længes efter, og det føltes rigtigt og spot on.

I Mentorforløbet har jeg fundet ind til kernen af, hvad jeg arbejder for. Dér hvor min passion ligger og hvor min sjæl er med mig på arbejde, og jeg står nu på et solidt fundament i forhold til, hvad jeg arbejder for: “Forbind dig med naturen og træf bæredygtige beslutninger.”

Når jeg genlæser de sessionsnoter, jeg fik tilsendt efter Afklaringssessionen, så har jeg et fantastisk overblik over, hvad jeg bidrager med.

Efterfølgende har vores samtaler været et holdepunkt og et energiboost til at arbejde på min business - og mit arbejdsliv i det hele taget.

Vi har brugt forløbet på at bygge fundamentet for, at jeg kan begynde at udleve det, Jette skrev til mig dengang. Sessionerne har været en hjælp til at fokusere og overhovedet at tro på, at det kunne være muligt for mig at blive selvstændig og tro på, at det nok skal lykkes for mig, og de har hjulpet mig til at vokse ind i det.

Jeg bruger jo vanvittig meget tid på mine børn og det havde overhovedet, på ingen måde været muligt for mig at hæve mig op i helikopteren uden Jettes hjælp og kærlige insisteren på at holde snuden i sporet.

Følgeskabet har givet mig modet til at lave ændringer i mit arbejdsliv (og holde ved dem), så jeg har skabt tid og rum til at kunne fokusere på at skabe et mere meningsfuldt arbejdsliv for mig selv.

Nu er jeg på et spor, jeg er selv sikker på, er det rigtige, og jeg er meget opmærksom på, at “fedtspilleri” ikke skal forhindre mig i at tænke stort.

Det har taget tid for mig at integrere det helt ind i min krop og sjæl, men jeg begynder at høste frugterne og det har fået synligt udtryk:

Jeg har nu selvstændig virksomhed med en hjemmeside med ydelser, en Facebookside (faktisk flere) og en LinkedIn-side hvor jeg kommunikerer fra.

Nu tør jeg vise mig frem og udtrykke mine holdninger og meninger, og jeg tror på, at det er ok, at jeg ikke passer ind i den traditionelle ”kasse”, men at jeg byder på noget, som har større værdi, end hvis jeg fortsatte med at trampe rundt i hamsterhjulet.

Hvis man har en fornemmelse af at arbejdslivet må indeholde noget mere, så er Jette din ekspert til at få det frem i lyset og få det til at shine:

Jette er en formidabel coach og evner at SE folks unikke bidrag. Det er STORT. 

På fornem vis, formår hun at stå på en spirituel platform og kan give sparring på et højt, professionelt plan.

Herfra hjælper Jette dig med op i helikopteren og hjælper dig med at se tingene fra et højere perspektiv.”

Ann Iversen, ”Viser ledere nye veje til bæredygtige beslutninger” på https://anniversen.dk/