"Jeg skaber drømmejobs, der gør en forskel."

 

  • Jeg ser en verden, hvor vi bevidst bruger vores arbejdsliv til at gøre verden bedre. Hvor vi hver dag byder ind med det bedste, vi har, og går på arbejde med oplevelsen af, at bidrage med og til noget værdifuldt.

 

  • Min store passion er, at få mennesker, som dig, til at bidrage bevidst og gøre den forskel du brænder for i et arbejdsliv med både formål, værdi og mening.

 

  • Mit virke handler om at undervise i og implementere det, jeg kalder "Den Nye Tids Arbejdsliv", der bygger på det du er her for at give til andre, og jeg er især optaget af, at gøre dine oversete ressourcer til unikke bidrag, som både du og verden omkring dig får glæde af. 

 

  • Siden 2005 har jeg - i egen Konsulentvirksomhed med base i Aarhus - arbejdet som mentor, inspirator og sparringspartner for ledere, vidensmedarbejdere og iværksættere som gør verden bedre, og som ønsker at se deres kompetencer og ressourcer i et nyt lys, så de får mere glæde af det, de kan, i et meningsfuldt arbejdsliv.

 

  • Jeg afklarer deres unikke bidrag, hjælper dem med at holde fokus og handle og jeg støtter dem og tilfører dem ressourcer, så de går vejen med stil.

 

  • 9 ud af 10 af mine kunder er anbefalet af nuværende og tidligere kunder og kommer til mig på særlig opfordring.

 

  • I mit virke gør jeg brug af + 25 års erfaring i personlig udvikling, og har et stærkt, fagligt fundament som blandt andet Autoriseret Ergoterapeut, videreuddannelse i Antropologi & Positiv Psykologi, flere certificerede Coach- og Mentoruddannelser, samt træning i Steven Coveys "7 Gode vaner" og "8. vane Leadership".

 

  • Min forretnings model er simpel: Jeg holder meningsfulde og værdiskabende samtaler med inspirerende mennesker og skaber derigennem drømmejobs, der gør en forskel. Vil du også være med, er du meget velkommen til at kontakte mig her.