Den Nye Tids Arbejdsliv & dig

Drømmer du også om at bidrage og gøre en forskel i et arbejdsliv, du brænder for?

Vi har alle noget, vi allerhelst vil og er særligt optagede af. Noget meningsfuldt vi arbejder for, og som falder os naturligt.

Alligevel beskæftiger vi os ofte ureflekteret med det, vi er uddannede til og sat til af andre - i jobs, der blev skabt, før vi kom. I virksomheder, der ikke altid kommunikerer klart; hvad vi er sammen om at skabe.

Vi har eksamener, erhvervserfaring og masser af ressourcer, men hvis ikke vi også definerer vores personlige formål, får vi et insisterende behov for mening, retning og formål i det, vi bidrager til hver dag. Eller også står vi med et uforløst ønske om at komme videre i vores udvikling – men hen mod hvad?

Resultatet er faldende engagement. Ineffektivitet. Oversete ressourcer. Færre værdiskabende bidrag.

Hvilket spild! Når det nu kan se helt anderledes ud:

Tag lederskab for dit arbejdsliv – og vær leder for andre på en formålsdrevet arbejdsplads

 • Tænk, hvis du kunne få hjælp til at definere et dybere, personligt og meningsfuldt formål for dit eget arbejdsliv.
 • Tænk, hvis du kunne få dine medarbejdere til at reflektere over, hvad der giver mening for den enkelte, så du kan give dem opgaver, der matcher det.
 • Tænk, hvis du kunne få målbart mere værdi ud af de unikke kompetencer, I allerede har ved at kombinere dem på nye måder.


Den Nye Tids Arbejdsliv handler om at tage alvorligt, hvor meget det betyder – for os selv, medarbejderne og for virksomhedens resultater – hvad vi vælger at kaste vores ressourcer efter og bidrage til hver dag. 

 • Få indsigt i, hvordan I ser den rette hylde fra en ny vinkel, arbejder formålsdrevet og skaber sammenhængskraft mellem den enkeltes bidrag og virksomhedens overordnede vision 
 • Lær, hvad der skal til for, at vi er inspirerede, engagerede og tilfredsstillede i vores arbejdsliv.
 • Lær at bygge bro til det formålsdrevne arbejdsliv og skab arbejdspladser, hvor medarbejderne har oplevelsen af at bidrage med og til noget værdifuldt.
 • Afklar den enkeltes værdifulde bidrag og bring det i spil på meningsfulde og værdiskabende måder
 • Aktivér medarbejdernes evne til at reflektere struktureret og målrettet, så de selv tager ansvar og genererer viden om, hvad der driver dem 
 • Få følelsen af mening, ro og energi, der kører på dit dybfølte brændstof.
   

”Det, der kalder, kalder, uanset om du vil lytte eller ej.

Tænk, hvilken værdi vi sammen kunne skabe ved at afdække og lede de oversete ressourcer og gøre dem til unikke bidrag.
Jette Bülck

 

Kom igang med at gøre din forskel med det samme. Læs mere her.

Få det introducerende Inspirationsoplæg: "Undskyld, har du set min rette hylde?" om mindsettet & spillereglerne i Den Nye Tids Arbejdsliv. Hør mere på Post@JetteBulck.dk  

Lær at gøre medarbejdernes oversete ressourcer til unikke bidrag i din virksomhed i Workshoppen: "Bring dine medarbejders bidrag i spil - Sådan!". Hør mere om indholdet eller book Workshoppen på Post@JetteBulck.dk