Er du havnet "det falske sted"?

 

For tiden, er jeg optaget af at buste mine "falske pauser".

De tidslommer, som jeg kommer til at fylde op med aktiviteter som egentligt ikke giver næring til hverken krop eller Sjæl.

Pauser, som har potentialet til at fylde mig op, give mig meningsfyldte oplevelser og lade mig bruge mig selv og min tid rigtigt.

Men som jeg kommer til at spilde på noget meningsløst, der ender med at dræne mig, eller som ikke matcher det, der oprigtigt er vigtigt for mig.

Og så havner jeg "det falske sted" og det bliver i stedet en "falsk pause".

Det gør jeg op med nu.

Så forleden havde jeg inviteret 25 damer på champagne & kaffe en helt almindelig hverdagsaften, og det var, for mig, et rigtig godt bud på en ægte pause. 

 

Gør det, der virker

Har du også lidt for mange "falske pauser" i din egen fritid?

Eller er du - i dit arbejdsliv - havnet "det falske sted"?

Lever du et arbejdsliv, som har potentialet til at fylde dig op, give dig meningsfyldte oplevelser og lade dig bruge dig selv og din tid rigtigt?

Men som du kommer til at spilde på noget meningsløst, der ender med at dræne dig, eller som ikke matcher det, der oprigtigt er vigtigt for dig?

Savner du, at det du bruger dit arbejdsliv på, skal give mere mening & næring?

Så er du ikke alene. Mød Didde Eckberg:

 

En investering for livet

 

Da jeg startede samarbejdet med Jette Bülck, var jeg meget sikker på, at jeg skulle noget andet i mit arbejdsliv, men hvad, var noget uklart.

I Mentorforløbet har jeg opnået en helt konkret afklaring og beskrivelse af det, jeg gerne vil, og det, der er energigivende for mig.

Fra blot at hvirvle rundt indeni mig, har mine tanker og ideer nu fået en form og er blevet noget konkret.

Undervejs er jeg blevet mindet om min kurs, og det har hjulpet mig til at reducere min egen måde at forvirre mig selv på som evig idé- og initiativmager.

I Mentorforløbet har jeg fået hjælp til at holde fast og holde næsen i sporet, så jeg i dag, i selvstændig virksomhed og i samarbejder med andre, arbejder målrettet med det, jeg brænder for."

Didde Eckberg Larsen, Psykolog & stressspecialist og kvinden bag Madpsykologerne.dk & StressIBalance.dk

 

Et drivhus til dit drøm af et arbejdsliv 

I en verden fuld af afbrydelser, er det snarere reglen end undtagelsen at have svært ved selv at finde frem til, hvad man brænder for.

Der er så meget andet der "snakker" og stiller krav både inde- og udefra.

Hverdagen og to-do-listerne tager over, og du mister alt for nemt fokus, overser oplagte muligheder og kommer til at tage omvejen i stedet for genvejen.

Inden du får set dig om, har du susende travlt med at leve et (arbejds-)liv, der føles som DM i hækkeløb. På vej mod et mål, som måske er dit "falske sted"...

En af de ting, vi alle har brug for, er nogen der bliver hos os og hjælper os med at afklare og huske, hvad vi virkelig vil. 

Og derefter hjælper os med at holde fokus på vores ønsker og mål, udpeger genvejene dertil og følges med os til vi er, hvor vi ønsker, at være.

Det kan personlig mentoring bruges til. Og det kan du også få glæde af nu.

Du behøver slet ikke vide, hvad du vil endnu. Jeg ved, hvor vi finder svaret.

Også selvom du er havnet "det falske sted".

 

Masser af hilsner,

Jette Bülck

www.JetteBülck.dk

Gør oversete ressourcer til unikke bidrag

Tlf. 5152 8905